AVÍS LEGAL

 

Informació general

Als efectes de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa a l’usuari que el titular del lloc web és Construccions Carballo Caaveiro S.L. amb adreça electrònica info@construccionscarballo.com.

 

Condicions d’ús

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix i a no utilitzar els serveis o informacions contingudes a la pàgina web per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral i als bons costums, a l’ordre públic i, en general, a un ús conforme al present avís legal. Per a l’ús de determinats serveis, l’usuari haurà de registrar-se prèviament, seleccionant l’identificador (ID o Usuari) i la contrasenya, personal i intransferible, que l’usuari es compromet a conservar i a utilitzar amb la deguda diligència, amb completa indemnitat per a Construccions Carballo Caaveiro S.L. pel que fa a l’ús que es faci d’aquesta contrasenya. Per tal de millorar les prestacions del lloc web, el propietari es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l’usuari, a modificar, ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, preus, especificacions tècniques i serveis del lloc web, de forma unilateral. Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d’ús així com qualsevol altres condicions particulars.

 

Propietat intel·lectual i industrial

L’estructura del lloc web, el seu disseny i el codi font de la mateixa, així com els logotips i marques que en ella s’inclouen són titularitat Construccions Carballo Caaveiro S.L., o de tercers que hagin autoritzat l’ús a https://construccionscarballo.com/ i estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts. Tots productes que es mostren són propietat de Construccions Carballo Caaveiro S.L. i no poden ser reproduïts o copiats. Tampoc poden usar-se com a referència per crear models similars. No es pot publicar cap imatge dels productes de Construccions Carballo Caaveiro S.L. sense esmentar que és propietat de Construccions Carballo Caaveiro S.L. Queda estrictament prohibit realitzar, sense el previ consentiment de Construccions Carballo Caaveiro S.L., qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web.

 

Limitació de responsabilitat

Construccions Carballo Caaveiro S.L. no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari. Està absolutament prohibit l’ús del lloc web o d’algun dels seus elements amb fins il·lícits. Construccions Carballo Caaveiro S.L. no es responsabilitza de l’exactitud de la informació continguda en el lloc web, així com dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que puguin existir. Els enllaços o links continguts en el present lloc web poden dirigir a pàgines web de tercers. Construccions Carballo Caaveiro S.L. no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer o prestar-se en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu, i que en cap cas impliquen cap relació entre https://construccionscarballo.com/ i les persones o entitats titulars de tals continguts dels llocs on es trobin.